Купить / продать мотоцикл, мотороллер, скутер, квадроцикл, гидроцикл, мото аксессуары, мото запчасти, мотоэкипировку - это все можно сделать быстро и удобно разместив объявление на сайте MotoSale - моторынок Украины.

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

 
Ответить в данную темуНачать новую тему
European Motocross Championship EMX65, EMX85 and EMX Open
LiusiaK
сообщение 14.6.2017, 13:49
Сообщение #1


Активный участник
***

Группа: Администраторы
Сообщений: 511
Регистрация: 10.7.2014
Пользователь №: 7897



Дата: c 23 по 25 червня 2017 року

Мiсце проведення: м. Ковель Волинська область, Україна, урочище "Люблинець"

Органiзатор: ФМУ, FIM Europe, MXEURO

European Motocross Championship EMX65, EMX85 and EMX Open

UP TO 40 RIDERS IN EMX 65CC & EMX OPEN AND MORE THAN 40 RIDERS IN EMX 85CC

Friday, 23 JUN
1st Circuit Control 15:00
Meeting with the Organizer 17:00
Technical Control and Verification 15:00 - 19:00
2nd Circuit Control (if necessary) 18:00

Saturday, 24 JUN
Technical Control & Verification 07:00 - 08.00
1st Jury Meeting 9:00
Free practice EMX 65cc 15 minutes 10:00- 10:15
Free practice EMX 85cc 20 minutes 10:30- 10:50
Free practice EMX Open 30 minutes 11:00 - 11:30
Riders Briefing 12:00
Free start test session (5 minutes) 12:30 - 12:55 Pre-qualifying Practice EMX 65cc 15 minutes
Free start test session (5 minutes)
12:15 - 12:21 Pre-qualifying Practice EMX 85cc 20 minutes
Free start test session (5 minutes) 13:40 - 14:15 Pre-Qualifying Practice EMX Open 30 minutes
BREAK/ Track Preparation
Waiting Zone closes EMX 65cc Sighting lap 15:00
Qualifying Race (12 minutes + 2 laps) 15:20
Waiting Zone closes EMX 85cc Sighting lap 15:40
Qualifying Race (20 minutes + 2 laps) 16:10
Waiting Zone Closes EMX Open Sighting lap 16:30
Qualifying Race (20 minutes + 2 laps) 17:00
Free Practice
Сup of M. Klymashevskoho MX50cc
Sighting lap 17:10
(10 minutes ) 17:20
2nd Jury Meeting 17:30

Sunday, 25 JUN
Warm up EMX65cc 15 minutes 09:00 - 09:15
Warm Up EMX85cc 15 minutes 09:30 - 09:45
Warm Up EMXOpen 15 minutes 10:00 - 10:15

OPENING CEREMONY 11:00
Waiting Zone closes,EMX 65cc, Sighting lap 11:50
1st Race EC (12 minutes + 2 laps) 12:00
Waiting Zone closes,EMX 85cc, Sighting lap 12:20
1st Race EC (20 minutes + 2 laps) 12:40
Waiting Zone closes EMX Open Sighting lap 12:11
1st Race EC (30 minutes + 2 laps) 13:20
Waiting Zone closes Сup of M. Klymashevskoho 50cc, Sighting lap 14:00
1st Race (8 minutes + 2 laps) 14:10

BREAK / TRACK PREPARATION

Waiting Zone closes, EMX 65cc Sighting lap 13:21
2nd Race EC 12 minutes + 2 laps 14:40

PRICE GIVING CEREMONY EMX 65cc

Waiting Zone closes,EMX 85cc Sighting lap 15:11
2nd Race EC 20 minutes + 2 laps 15:20

PRICE GIVING CEREMONY EMX 85cc

Waiting Zone closes, EMX Open Sighting lap 16:10
2nd Race EC 30 minutes + 2 laps 16:20

PRICE GIVING CEREMONY EMX Open

Waiting Zone closes, Сup of M. Klymashevskoho 50cc
Sighting lap 17:00
2nd Race EC
Сup of M. Klymashevskoho 50cc, 8 minutes + 2 laps 17:10
3rd.Jury Meeting 17:30
Прикрепленные изображения
Прикрепленное изображение
 
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение

Ответить в данную темуНачать новую тему
1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 

Текстовая версия Сейчас: 22.6.2017, 17:27